Перейти к главному содержимому

Обладнання в зал для кросфіту

Форсований фітнес на тренажерах високої якості

Кросфіт - порівняно молодий спорт, що налічує трохи більше 20 років, був заснований в 2000 році разом з корпорацією CrossFit Inc. Cross означає форсувати, Fit - схрещувати, тому кросфіт ще називають форсованим фітнесом. Є схемою дуже напружених тренувань з високим навантаженням, з основою з важкої атлетики, аеробіки, гімнастики, гирьового спорту. Сьогодні змагання проводяться на світовому рівні, і кількість охочих долучитися постійно зростає. З урахуванням багатоплановості для таких занять потрібні різні тренажери, а повний набір можуть дозволити собі далеко не всі фітнес-центри в Україні.

Компанія 4GYM готова надати допомогу, у нас можна купити обладнання в зал для кросфіту за низькою ціною, доставка по всіх містах України, працює і сервісний центр у Києві.

Особливості нашої продукції

Оскільки кросфіт передбачає інтенсивні тренування та великі навантаження на конструкції, тренажери повинні бути надійними та високою якістю, що повною мірою гарантується нашою компанією. Низька вартість пояснюється тим, що товар має позначку «б/у», але за фактом це практично нові тренажери, оскільки наші майстри повністю їх відновлюють із повноцінною заміною витратних елементів. Про високу якість основи говорять бренди: Precor, Technogym, Lifefitness, Cybex, Startrac, Versa Climber, Sure Step System, StairMaster, ми отримуємо товар безпосередньо з Німеччини, Швейцарії, Австрії. Стійка, доріжки, медболи для кросфіт - будь-яке спортивне обладнання завжди допоможуть обрати та купити наші менеджери, оформити замовлення можна онлайн, ціна приємно здивує.

Інвентар для кросфіту включає:

  • силові стійки для зали;
  • зручні помости та лавки для жиму;
  • рукоходи та полібокси;
  • гребні та лижні тренажери;
  • механічні доріжки;
  • петлі із гуми;
  • медболи, канати;
  • підвісні сфери;

скакалки, гімнастичні кільця та ще багато інших тренажерів, які ми представляємо у широкому асортименті.

Завдяки об'ємним складам, завжди є величезний вибір тренажерів, ми приймаємо і заявки на доставку спортивних конструкцій на замовлення. Компанія 4GYM співпрацює з багатьма фітнес-студіями у різних регіонах, і оскільки Україна тільки розвиває цей вид спорту, наші фахівці готові надати необхідні консультації щодо комплектації залів та вибору обладнання, ознайомити з цінами на продукцію лідерів світової фітнес-індустрії.

Що ще пропонує 4GYM?

Крім товару високої якості, є в широкому асортименті запчастини для ремонту спортивного обладнання. Для клієнтів надається можливість оформити покупку на виплат або в кредит. Є ще одна, унікальна для ринку, послуга — продаж б/в тренажерів у лізинг, пропозиція дуже вигідна для партнерів.

Ще один приємний бонус — гарантія на товар та післягарантійне обслуговування, у багатьох містах є наші представники, які готові виїхати на адресу клієнта, якому потрібні сервісні послуги. Придбати обладнання для Crossfit можна на нашому сайті онлайн, компанія 4GYM працює з усіма видами оплати.

Ці статті можуть бути вам цікаві
Как выбрать беговую дорожку
Читати далі
Степери для занять спортом
Читати далі
Балансувальні степери
Читати далі
Тренажери для фітнесу
Читати далі
Склад замовлення

Кошик порожній.

Контактні дані
Спосіб доставки
Спосіб оплати
online оплата

Натискаючи кнопку нижче ви погоджуєтесь з' публічною угодою

Рекомендуємо робити оплату після погодження замовлення з менеджером!

Консультація

    Консультація

      Дізнатись детальніше

      Запросити розрахунок

      Спасибо!

      Наш менеджер свяжется с Вами в ближайшее время.

      Спасибо!

      Ваш отзыв отправлен на модерацию.

      Дякуємо за замовлення!

      Дочекайтеся дзвінка нашого менеджера або дізнайтесь статус замовлення за номерами телефонів:

      (050) 368 15 95(096) 501 72 90

      Ошибка

      Произошла ошибка при отправке. Перезагрузите страницу и попробуйте отправить еще раз.